Problema grava

   Salut! Eu sunt Andrei și astăzi am revenit după o perioadă plină de probleme. Acum vreau să va povestesc și să vă atenționez în legătură cu securitatea voastră pe un P.C.!
   Totul a început când am vorbit cu un prieten, care acum îmi este dușman, care mi-a oferit un mod de Volkswagen Transporter Ambulanță. Această persoană nu mi-a cerut nici-un ban, ceea ce mi-a dat de bănuit, dar nu am luat în seamă. Am continuat, mi-a dat link-ul de descărcare, iar eu am descărcat. Nimic dubios. Fișierele erau în regulă. Erau ca și cele obișnuite pentru un mod. Le-am introdus în GTA San Andreas, iar în momentul în care am pornit jocul, mi-a dat eroare de la mod și s-a deschis un fișier. Ghiciți ce. KeyLogger. Pur și simplu, în aproximativ 20 de secunde nu am mai putut să gestionez nicio comandă, iar apoi laptopul mi s-a stins. L-am repornit, am încercat parola pe care o aveam dar nu merge. Am reîncercat, la fel. Am decis să renunț.
   A doua zi, mi-am rugat părinții să îmi ducă laptopul la un inginer tehnic(reparator de electronice și electrocasnice) pentru a vedea ce îi poate face. Am primit un apel la cam 3 ore după aceea, că reușește să îl refacă, dar nu imi poate salva nimic. (Apropo, aici vreau să menționez că avut doar modul de Telekom salvat, așa că îmi cer scuuze, dar va trebui să reiau tot.)
   Ieri, data de 29/4/2020 am primit laptop-ul înapoi, am reușit să mă loghez la toate conturile fiindcă nu au fost afectate grav, iar apoi am reînceput treaba! Îi mulțumesc domnului Sandu Adrian pentru ajutor!

   În curând vor apărea moduri noi, așa că v-am pupat și ne auzim data viitoare! Ceaw!

Comments